מסעדת סינס שנפתחה לפני כשלוש שנים במועצה האזורית שער הנגב התרחבה ועברה למשכנה החדש בצומת גבים. המסעדה המתמחה בבשרים ופירות ים נפתחה כמסעדה ביתית קטנה בגודל של 150 מטר. המסעדה החדשה מתפרשת על פני כ-350 מ"ר ובה יהיו 70 מקומות ישיבה, מהם 50 במסעדה ועוד 20 על הבר. בעקבות ההתרחבות השף והבעלים של המסעדה, זולי מור המרכיב בימים אלה תפריט קוקטיילים ייחודי ותפריט בר לשעות המאוחרות המותאם במיוחד עבור בילוי ערב במסעדה. סינס היא המסעדה היחידה באזור הדרום שנותנת מענה איכותי לפירות ים ובשרים במחירים אטרקטיביים. בעתיד המסעדה תציע גם סדנאות בישול פירות ים ועישון בשרים בהזמנה מראש.
"אני מקפיד לרכוש את חומרי הגלם מתושבי אזור עוטף עזה והחקלאים הפועלים באזור. את חומרי הגלם שלא ניתן למצוא באזור אני מזמין מספקים במרכז. בכל תהליך הקמת המסעדה והמעבר למסעדה החדשה זכיתי לליווי צמוד של היחידה לליווי עסקים במועצה שער הנגב ששמה דגש על הצלחת העסקים הקטנים באזור" מספר זולי, שף המסעדה. המסעדה מתמחה במנות ים-יבשה שילוב של פירות ים עם בשר או עוף לצד המנות הקלאסיות. בין מנות הדגל של המסעדה אפשר למצוא: אנטרקוט שרימפס בציר סרטנים, חזה עוף קלמארי ברוטב חמאה ועגבניות, רביולי פירות ים ושרימפס ליון עם שמנת, כמהין וארטישוק ירושלמי.
צומת גבים, ימים שני-שבת משעה 12:00 בצהריים עד אחרון הלקוחות.
להזמנות: 08-6890452